HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log in  FAQFAQ  

Share | 
 

 RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
pink_roses
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 113
Join date : 2007-11-22
Age : 39
Location : U8, shah alam

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Fri Dec 07, 2007 9:58 am

ctredzuan wrote:
setakat ni peniaga yg telah berdaftar utk membuka kedai dengan percuma di sini adalah:

1- aiza_as
2- niezahani

3- ann9027
4- midzam
5- puterry
6- shafendi
7- pink_roses
8- fizan

9- fatimra
10- yansani

cepat !! ada lagi 2 kedai kosong,kemudian boleh tubuhkan lepas ni



wahhh..tersenarai pun ghupernya, beshhh, beshhh

mekasihh yer ct.. Laughing Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Fri Dec 07, 2007 4:14 pm

wonderful7666 wrote:
kat wanita melayu.com, saya menjual pelbagai jenis kerepek dan kuih siput, wanitaniaga.com dan cari.com, saya meniaga sambal goreng kering.... so, kat sini, ingatkan nak jual kesemua sekali, boleh ke?
buless... cheers
Back to top Go down
View user profile
wonderful7666
ahli malu kucen


Posts : 19
Join date : 2007-12-03

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Fri Dec 07, 2007 5:39 pm

buless tu maknanya boleh ke? kalau boleh al-hamdulillah......... boleh
Back to top Go down
View user profile
shafendi
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 42
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Tue Dec 11, 2007 7:51 pm

wonderful7666 wrote:
buless tu maknanya boleh ke? kalau boleh al-hamdulillah......... boleh

huahahahhah...tlg jawab..bulesss = boleh...
Back to top Go down
View user profile
ann9027
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 80
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Tue Dec 11, 2007 9:31 pm

waaa....dah ramai yer..bestnyerrrrrrrrrr
biler leh start bukak kedai tie...hehheheh
bestnyerr Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Wed Dec 12, 2007 6:09 am

sabauuuuu
Back to top Go down
View user profile
wonderful7666
ahli malu kucen


Posts : 19
Join date : 2007-12-03

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Wed Dec 12, 2007 4:19 pm

alhamdulillah......... syukur... bila boleh start nie? Berkobar den ni ha.....
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Sat Dec 15, 2007 6:13 pm

ok, kedai baru create harini, sabar yer
Back to top Go down
View user profile
fizan
ahli malu kucen


Posts : 14
Join date : 2007-12-16
Age : 38

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Sun Dec 16, 2007 1:31 am

salam semua kawan-kawan di sini...ejejeje hari ni baru daftar..terima kasih ct memberi kepercayaan pada aku yg kerdil nih.... flower
Back to top Go down
View user profile http://fizanstore.com
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Sun Dec 16, 2007 1:32 am

mekaseh zan sudi masuk ke sini, sori baru nak setup2 kedai start harini, sbb harini jer kedai lapang sket
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Sun Dec 16, 2007 2:02 am

rules utk peniaga terlebih dahulu:

- yg di benarkan membuka kedai mereka yg telah di pilih sahaja, 15 terawal sahaja
- sekiranya ada otai2 lain berhasrat utk masuk, sila pm @ sms ct ye, ct buka bod baru
- setakat ni kita takkan buat pecahan jualan sbb bimbang pembeli akan terlepas pandang
- tiada topik yg akan di sticky, melainkan pengumuman sahaja
- satu peniaga , satu kedai sahaja, niagalah apa saja asalkan bukan:



  • BARANGAN BERBENTUK SKIM CEPAT KAYA, HARAM DR SEGI UNDANG2 PERLEMBAGAAN MALAYSIA

  • BARANGAN MELANGGAR HUKUM ISLAM @ MENYENTUH SENSITIVITI AGAMA LAIN

  • BARANGAN BUKAN BERSIFAT NYATA SPT PREPAID MYMODE,RAJA PREPAID,SKIM AFFILIATE,SKIM MLM YG TIADA BARANG UTK DI DAGANGKAN

  • MAAF SESANGAT KAMI SGT TEGAS UTK MENGELAKKAN KES BERBELANJA TP BARANG TAK DAPAT

  • TANGGUNGJAWAP JUAL BELI RISIKO ADALAH DITANGGUNG SEPENUHNYA PENJUAL

  • ELAKKAN HANTAR BARANG SEBELUM MENDAPAT BAYARAN, SESANGAT DILARANG!




tiada caj sewaan yg akan di kenakan, keikhlasan anda masuk berniaga di sini adalah satu bonus bagi ctredzuan's bay dalam membuat pelaburan, ukhuwah di jalan Allah adalah kejayaan dan nikmat balasan dr kesudian anda semua bertapak di sini. kami ctredzuan's bay dengan ikhlas hati memberikan tapak berniaga di sini, dan akan upgrade forum dr masa ke sama utk mengelakkan bandwith exceeded, insyaAllah!
Back to top Go down
View user profile
mrs_teratai
ahli sporting!
ahli sporting!


Posts : 23
Join date : 2007-12-16
Age : 42

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Sun Dec 16, 2007 11:20 pm

salam...

tima kasih ct sudi jemput akk... bestla forum ni... mcm2 emoticons ada... lol!

alahai terlepas lak peluang niaga kat sini. kalau ada lg kekosongan akk nak join bole? sunny
Back to top Go down
View user profile
syikin72
sekodeng dulu!


Posts : 5
Join date : 2007-12-17

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Mon Dec 17, 2007 9:41 am

Assalamualaikum..

Posting pertama akak kat forum cik ct.. makacih atas jemputan.. hanya Allah saja yg akan membalasnye..


Basketball sunny geek flower Razz (bestnye.. byk emoticons..) clown clown tongue cat
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Mon Dec 17, 2007 12:31 pm

mrs_teratai wrote:
salam...

tima kasih ct sudi jemput akk... bestla forum ni... mcm2 emoticons ada... lol!

alahai terlepas lak peluang niaga kat sini. kalau ada lg kekosongan akk nak join bole? sunny

ok kak syikin dan kak teratai ct dah add sebagai peniaga,skang leh bukak topik yer, peniaga terpilih je dapat taw, hehe.. jual ubat soran, kesihatan sorang, tupperware sorang, senang takde perbandingan harga ketara
Back to top Go down
View user profile
mrs_teratai
ahli sporting!
ahli sporting!


Posts : 23
Join date : 2007-12-16
Age : 42

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Mon Dec 17, 2007 12:40 pm

ctredzuan wrote:
mrs_teratai wrote:
salam...

tima kasih ct sudi jemput akk... bestla forum ni... mcm2 emoticons ada... lol!

alahai terlepas lak peluang niaga kat sini. kalau ada lg kekosongan akk nak join bole? sunny

ok kak syikin dan kak teratai ct dah add sebagai peniaga,skang leh bukak topik yer, peniaga terpilih je dapat taw, hehe.. jual ubat soran, kesihatan sorang, tupperware sorang, senang takde perbandingan harga ketara

tima kasih ct... lol!

semoga murah rezeki lagi dan lagi dan lagi...
Back to top Go down
View user profile
83yana
sekodeng dulu!


Posts : 8
Join date : 2008-01-13

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Sun Jan 13, 2008 9:59 pm

alamak.. dah terlepas bot ke ni.. yg 10 tu ada lagi ke ni?? ..kalau dah cukup mmg tak tambah ke camana?
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Mon Jan 14, 2008 12:57 am

yana pernah berniaga online tak sbelom ni?
Back to top Go down
View user profile
83yana
sekodeng dulu!


Posts : 8
Join date : 2008-01-13

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Tue Jan 15, 2008 7:40 pm

ada .. yana dah pm ..
Back to top Go down
View user profile
liena
ahli sporting!
ahli sporting!


Posts : 28
Join date : 2008-02-13
Age : 40
Location : Selangor

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Wed Feb 13, 2008 2:48 pm

Salam kak ct,

Nk tyr ada kosong lagi tak??? liena skang nie berniaga kat forum yg akak selalu lepak tu, tak sangka pulak lepas puas skodeng terjumpa pulak rumah akak yg tersegam indah nie... niat dihati 2 nak bukak tapak niagalah kat sini... * kalau dibenarkanlah hiiihiii... sunny kat tepi2 umah akak nie pun tak perlah janji dapat jugak menyelit... bounce flower What a Face
Back to top Go down
View user profile http://pu3qc.blogspot.com
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Wed Feb 13, 2008 6:21 pm

salam liena, hehe.. boleh aje, nanti kakct add sbg peniaga yea
Back to top Go down
View user profile
liena
ahli sporting!
ahli sporting!


Posts : 28
Join date : 2008-02-13
Age : 40
Location : Selangor

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Thu Feb 14, 2008 2:16 pm

ctredzuan wrote:
salam liena, hehe.. boleh aje, nanti kakct add sbg peniaga yea

lol! tq..tq... flower flower

Back to top Go down
View user profile http://pu3qc.blogspot.com
kakgee
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 3
Join date : 2008-05-18

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Mon May 19, 2008 5:04 pm

Ada peluang lagi ke. kak Gee nak berniaga kat sini.
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Tue May 20, 2008 8:21 am

salam kak gee, nak niaga apa yeaa
Back to top Go down
View user profile
kakgee
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 3
Join date : 2008-05-18

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Wed May 21, 2008 12:29 am

Kak Gee nak berniaga produk kesihatan dan kecantikan jenama Oriva, Aura/Anggun Harmony dan Minyak wangi Egyption portion.
Back to top Go down
View user profile
kak yu
sekodeng dulu!


Posts : 8
Join date : 2008-05-30
Age : 30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Fri May 30, 2008 10:33 am

akum,saalam perkenalan dari kak yu ( nurul)...
nurul nak tanyamasih ada kosong tak tempat berniaga tu???
nurul sblm ni berniaga di tempat kak ct join tu tiba2 bila clik2 terjumpa kak ct punya kedai ni so nurul igt nak join kat sini skali boleh???masih ada kekosongan lagi tak???tolonglah akak nurul teringin sgt2 nak berniaga kat sini jugak...nurul nak berniaga kain ela je..t kak ct tolong info nurul secepat yang mungkin ye tak sabar ni..hehehehe flower flower flower Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL   Today at 8:09 pm

Back to top Go down
 
RUANGAN JUALAN UTK 10 PENIAGA TERAWAL
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum CtRedzuan :: SELAMAT DATANG DAN BERBORAK DI FORUM CTREDZUAN :: PENIAGA SILA MASUK KEJAP-
Jump to: