HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log in  FAQFAQ  

Share | 
 

 masih lagi pasal pil perancang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kmz
Guest



PostSubject: masih lagi pasal pil perancang   Mon Jun 16, 2008 11:38 pm

Nak tanya nie, boleh tak kalau saya teruskan dengan pek baru tanpa rehat 7 hari.... apa pula kesannya
Back to top Go down
drbib
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 38
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: masih lagi pasal pil perancang   Tue Jun 17, 2008 9:11 pm

tujuan rehat 7 hari tu utk anda turun darah/period.ianya penting utk menjadikan rahim anda mengalami pembersihan/mengantikan lapisan dinding rahim.( macam proses haid).sekira tidak, dinding rahim mungkin mnjadi tebal dan boleh merbahaya
Back to top Go down
View user profile
aminah
Guest



PostSubject: pil peranncang   Mon Aug 01, 2011 1:19 pm

salam..

boleh x pesakit darah tinggi makan gynera?
Back to top Go down
raffela
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 1
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: masih lagi pasal pil perancang   Sat Apr 21, 2012 8:15 pm

hi...saya masih confuse lagi dengan pengambilan pil marvelon..is there any side effect jika first time mengambil pil marvelon bukan pada first day saya period..<^_^>


Last edited by raffela on Sat Apr 21, 2012 8:20 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: masih lagi pasal pil perancang   Today at 12:15 am

Back to top Go down
 
masih lagi pasal pil perancang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Lagi El Nagi
» Lagi El Nagi "Finished"
» Dynatos
» Herding problems [Lagi/Solo]
» Lagi's Djinn Weapon Form

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum CtRedzuan :: LEMBUT2KAN TANGAN KAT SINI :: DOCTOR'S ONLINE [terkini 2009]-
Jump to: