HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log in  FAQFAQ  

Share
 

 masih lagi pasal pil perancang

Go down 
AuthorMessage
kmz
Guest



masih lagi pasal pil perancang Empty
PostSubject: masih lagi pasal pil perancang   masih lagi pasal pil perancang EmptyMon Jun 16, 2008 11:38 pm

Nak tanya nie, boleh tak kalau saya teruskan dengan pek baru tanpa rehat 7 hari.... apa pula kesannya
Back to top Go down
drbib
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 38
Join date : 2007-11-22

masih lagi pasal pil perancang Empty
PostSubject: Re: masih lagi pasal pil perancang   masih lagi pasal pil perancang EmptyTue Jun 17, 2008 9:11 pm

tujuan rehat 7 hari tu utk anda turun darah/period.ianya penting utk menjadikan rahim anda mengalami pembersihan/mengantikan lapisan dinding rahim.( macam proses haid).sekira tidak, dinding rahim mungkin mnjadi tebal dan boleh merbahaya
Back to top Go down
View user profile
aminah
Guest



masih lagi pasal pil perancang Empty
PostSubject: pil peranncang   masih lagi pasal pil perancang EmptyMon Aug 01, 2011 1:19 pm

salam..

boleh x pesakit darah tinggi makan gynera?
Back to top Go down
raffela
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 1
Join date : 2012-04-21

masih lagi pasal pil perancang Empty
PostSubject: Re: masih lagi pasal pil perancang   masih lagi pasal pil perancang EmptySat Apr 21, 2012 8:15 pm

hi...saya masih confuse lagi dengan pengambilan pil marvelon..is there any side effect jika first time mengambil pil marvelon bukan pada first day saya period..<^_^>


Last edited by raffela on Sat Apr 21, 2012 8:20 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




masih lagi pasal pil perancang Empty
PostSubject: Re: masih lagi pasal pil perancang   masih lagi pasal pil perancang Empty

Back to top Go down
 
masih lagi pasal pil perancang
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum CtRedzuan :: LEMBUT2KAN TANGAN KAT SINI :: DOCTOR'S ONLINE [terkini 2009]-
Jump to: