HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log in  FAQFAQ  
Share | 
 

 tekanan darah rendah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sofiea z
Guest



PostSubject: tekanan darah rendah   Tue Nov 11, 2008 2:01 pm

salam...
saya ingin b'tanya.. adakah b'punca dari tekanan darah rendah, maka seseorang itu payah untuk tidur dengan lena?
terima kasih
Back to top Go down
elly
saya budak baru
saya budak baru


Posts: 1
Join date: 2008-07-24
Age: 33
Location: kelantan

PostSubject: tak lah...   Wed Dec 10, 2008 10:49 am

sofiea z wrote:
salam...
saya ingin b'tanya.. adakah b'punca dari tekanan darah rendah, maka seseorang itu payah untuk tidur dengan lena?
terima kasih

ntah rasa macam tak ada kena mengena pun sebb sy mmg ada low blood pressure..penyakit keturunan..tapi ok jer tidur...siap dengkur lagi...
Back to top Go down
View user profile http://www.ellyshoppe.com
sofisbudiman
saya budak baru
saya budak baru


Posts: 2
Join date: 2009-01-29
Location: kaiserslautern,germany

PostSubject: masalah ketika hamil~   Thu Jan 29, 2009 6:55 am

salam Dr.

saya berusia 23 tahun sedang mengandung anak pertama(sekarang minggu ke 26)

tiap kali perjumpaan, darah rendah..

1st meeting(w9):101/65, 43.3kg
2nd meeting(w14):86/59, 46.1kg
3rd meeting(w18):84/58, 49.4kg
4th meeting(w23):88/54,54.1 kg

buat pengetahuan dr, pada last meeting, Dr minta saya diet sebab berat naik byk sangat untuk W23...berat saya sebelum mengandung average 40-43kg dengan tinggi 153cm.

saya risau tentang tekanan darah saya...
apa patut saya buat..saya telah pun ambil ubat dari farmasi sejak pertemuan pertama...tapi still sama.
tentang berat tu, memang x normal ye?saya risau jugak..nanti lepas bersalin bulat jek...

saya baru start sambung master di germany, semester 1. tekanan darah tu ade kene mengene ke dengan saya tension belajar ke...pastu, normal ke org pregnant tiba2 sedih...kesian baby mama dia asyik menangis...

lagi...sejak 2 minggu lepas, kaki saya cramp waktu subuh..kadang2 takut nak tido sebab takut cramp..sakit sgt....

maaf byk tanya..saya mmg xtau..
terima kasih:)
Back to top Go down
View user profile
 

tekanan darah rendah

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum CtRedzuan :: LEMBUT2KAN TANGAN KAT SINI :: DOCTOR'S ONLINE [terkini 2009]-