HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log in  FAQFAQ  

Share | 
 

 batuk berpanjangan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mn_irah
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 1
Join date : 2009-01-13

PostSubject: batuk berpanjangan   Tue Jan 13, 2009 12:10 pm

salam...

sy user baru bagi page ni..sy nak tanye DR..masalah sy skang..sy batuk yang da lame sgt..tak baik2..dari tajun lepas..batuk ni akan menjadi kuat bile sy dalam keadaan sejuk..contohnye bwh kipas atau malam2..dan akhir2 ni batuk sy da 2 kalu berdarah bile ludah air liur..kahak tak de..n kdg2 sy sakit dada..sy penah gi kinik KL n mintak ubat prep(nama ubat pil)..DR tu suh test sbb die risau sy ade kaitan ngan paru2..mmg pas mkn ubat tu..dada sy bile batuk lega..skang da abis ubat tu..sy da kat tganu skang..DR KL tu suh gi lagi tuk scan paru2..tapi buat mase skang sy tak berkesempatan untuk ke KL lagi..

da byk klinik sy gi..tapi tak baik2 jugak..sy baru kahwin hujung tahun baru ni..pas kahwin sy tak brani nak mkn ubat batuk..sbb nye ade ckp ubat batuk tak elok bg yang mengandung..sy tak mengandung lagi.. harap DR leh bg penerangan n jawapan..n sy nak tanye..cane nak tau kite da pregnant ke tak?nak gi kinik..mcm terlalu awal..nak beli pregnancy test pun segan..heheh

harap mendapat jawapan dari DR pasal batuk sy..
terima kasih..
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: batuk berpanjangan   Tue Jan 13, 2009 9:56 pm

doktor bib bz sikit kebelakangan ni, ct sms pun tak available, nanti kalau doc ada masuk, insyaAllah akan menjawap soalan ni ye
Back to top Go down
View user profile
 
batuk berpanjangan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum CtRedzuan :: LEMBUT2KAN TANGAN KAT SINI :: DOCTOR'S ONLINE [terkini 2009]-
Jump to: