HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log in  FAQFAQ  

Share | 
 

 geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Fri Nov 23, 2007 4:30 pm

jom sembang di sini apa best di tempat anda
Back to top Go down
View user profile
ginaafza
ahli malu kucen


Posts : 18
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Wed Nov 28, 2007 10:39 pm

Assalamualaikum, salam perkenalan. kite org lembah keramat pd hari kerja....org subang pd hari minggu....jd dua2 negeri sapa pulun.....yg kite suka KL ni....kul 5 pg masih lagi ada activiti....kalau lapar kfc ngan mcD ada kat blakang umah je pirat Twisted Evil pulun....soru tak pernah miss drunken afro


Last edited by on Fri Nov 30, 2007 1:42 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Thu Nov 29, 2007 6:01 am

waalaikumusalam kak, aa.. best nye dua2 pulun jadik orgkota yer
Back to top Go down
View user profile
wonderful7666
ahli malu kucen


Posts : 19
Join date : 2007-12-03

PostSubject: Salam perkenalan   Mon Dec 03, 2007 11:07 am

Assalamualaikum WBT........

Salam perkenalan dari saya. Nama saya Fiza dari Klang. Kalau tak silap saya, kak siti ni semua forum join kan? Cari.com, wanitaniaga.com. wanitamelayu.com..... saya selalu masuk kat forum2 tu. Anyway, semoga perkenalan melalui forum ini, memberi 1000 rahmat pada kita semua. Amin......
Back to top Go down
View user profile
shafendi
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 42
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Tue Dec 04, 2007 12:06 am

wonderful7666 wrote:
Assalamualaikum WBT........

Salam perkenalan dari saya. Nama saya Fiza dari Klang. Kalau tak silap saya, kak siti ni semua forum join kan? Cari.com, wanitaniaga.com. wanitamelayu.com..... saya selalu masuk kat forum2 tu. Anyway, semoga perkenalan melalui forum ini, memberi 1000 rahmat pada kita semua. Amin......

shah tolong jawabkan..
yea...ct nie seme dia join..mula2 shah tgk dia di alam virtual nie masa dalam forum cari ler..hihihihi...banner iklan kdai dia kat atas skali...hihihihihii.

shah menetap skang nie kat s.alam...seme pon ada kt cni..best....jalan tak jem seteruk KL..bandar aman damai...
Back to top Go down
View user profile
wonderful7666
ahli malu kucen


Posts : 19
Join date : 2007-12-03

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Tue Dec 04, 2007 10:14 am

iyelah. kl tu dah pack, benci pulak bila turun kl sekarang. bila turun aje, balik klang mesti 2-3 jam. jalan asek sesak aje. boring pulak! klang & shah alam aman damai. lengang lagi tak terlalu sibuk. bersama kita mempopularkan forum ni agar sepopular forum2 lain
Back to top Go down
View user profile
drbib
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 38
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Fri Dec 07, 2007 7:54 pm

salam.. ni drbib nak menyibuk. saya dokkat s.alam(sempadan klang) and kerje kat klang. gi kerje kdg2 jem... balik x der la, dah tu blk pkl 10 mlm he,he...
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Wed Dec 12, 2007 3:57 am

shafendi wrote:
wonderful7666 wrote:
Assalamualaikum WBT........

Salam perkenalan dari saya. Nama saya Fiza dari Klang. Kalau tak silap saya, kak siti ni semua forum join kan? Cari.com, wanitaniaga.com. wanitamelayu.com..... saya selalu masuk kat forum2 tu. Anyway, semoga perkenalan melalui forum ini, memberi 1000 rahmat pada kita semua. Amin......

shah tolong jawabkan..
yea...ct nie seme dia join..mula2 shah tgk dia di alam virtual nie masa dalam forum cari ler..hihihihi...banner iklan kdai dia kat atas skali...hihihihihii.

shah menetap skang nie kat s.alam...seme pon ada kt cni..best....jalan tak jem seteruk KL..bandar aman damai...

waalaikumusalam fiza, kakct jual niaga kat wanita melayu dan fotopages saje, wanitaniaga join saja tak berjual kat situ, kakct larat monitor jualan kat 2 tempat je sbb takut bertindan order, hehe
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Wed Dec 12, 2007 3:58 am

drbib wrote:
salam.. ni drbib nak menyibuk. saya dokkat s.alam(sempadan klang) and kerje kat klang. gi kerje kdg2 jem... balik x der la, dah tu blk pkl 10 mlm he,he...

salam, tu diaa.. doc nyampuk, hehe.. doc, ct duk cari2 ruangan doc kat dalam majalah seri dwi taw, kat column mana ek, esok habis magazine lama nak belek2 cheers
Back to top Go down
View user profile
syikin72
sekodeng dulu!


Posts : 5
Join date : 2007-12-17

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Mon Dec 17, 2007 9:48 am

Assalamualaikum..

Hamba ~ syikin72 berusia 35 tahun.. berniaga sepenuh masa di alam cyber sejak tahun 2004..

tempat lepak tetap hamba selama ni di WMDC dan kedai maya milik hamba, www.kedai2ekin.com menjual produk kecantikan dan kesihatan..

produk yg paling hamba concentrate adalah ~ DCL (De Classic Life) yg menjadi sumber pendapatan tetap hamba setiap bulan..

Makacih cit ct kerana menjemput hamba masuk ke forum serba indah ini.. walau tak pernah bersua wajah, hanya kenal melalui gambar je.. Insya Allah satu hari nanti kita akan ketemu juga..

muahaha.. apahal aku guna ayat poyo harini... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
83yana
sekodeng dulu!


Posts : 8
Join date : 2008-01-13

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Sun Jan 13, 2008 10:19 pm

Assalamualaikum

saya Yana, baru join kat sini (dapat dari Cari) ..  baru belajar2 meniaga kat internet.... tolong hubby..  nengok msg org lain semua mcm di jemput khas jek.. Yana aje yg menjemput diri sendiri ni.. malu la plak
Back to top Go down
View user profile
asyz
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 2
Join date : 2008-01-10

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Fri Jan 18, 2008 11:07 am

assalamualaikum...


saya syikin dr shah alam...mmg tggl kat sini le tp lahir & dibsr' di kuala lumpur. kira anak jati KL. walaupun org lain xsuka duk KL krane traffic tp 4 me, it suit me coz sume ade b'dekatan.

thanks 4 invite me 2ur forum walaupun dah lama br hr ni b'kesempatan nak masuk & log in. A gd start 4 u ct...

it's good 2 deal w u... thanks & hope u success
Back to top Go down
View user profile
ctredzuan
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 772
Join date : 2007-11-22

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Wed Jan 23, 2008 10:10 pm

waalaikumusalam asyz
macehh sudi masuk ke sini, dah poslaju tadi, lupa nak masukkan souvenier, insyaAllah nanti ct masukkan klo ade parcel yg nak di poslaju yer
Back to top Go down
View user profile
liena
ahli sporting!
ahli sporting!


Posts : 28
Join date : 2008-02-13
Age : 40
Location : Selangor

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Wed Feb 13, 2008 3:52 pm

Assalammualaikum ctredzuan & semua kekawan dan Salam perkenalan. sunny Basketball sunny Basketball sunny

Saya mmg b'asal dari selangor tp skang nie dah berkeluarga so tinggal dishah alam... telah

mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan hati selama 8 tahun dan dikurniakan dengan 2 pasang cahayamata.
* nak tayang jap buah hati pengarang jantungku


apa pun "SAYA BUDAK BARU BELAJAR, KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN"

emmmm Liena ucapkan semoga ct berjaya...berjaya dan success buat selama2nya. AMIN...

lol! flower lol! flower lol! flower lol! flower lol! flower lol! flower lol! flower lol! flower lol!
Back to top Go down
View user profile http://pu3qc.blogspot.com
rosen_she
sekodeng dulu!


Posts : 5
Join date : 2008-02-19
Age : 36
Location : subang

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Tue Feb 19, 2008 7:10 pm

aslkm...

ate tmn pun owang baru nih..saje mngatalkan dri nyibuk kt sini.
tmn owang shah alam,selangor

muge2 brtmbah maju le kita2 smue nih ......... Razz
Back to top Go down
View user profile
rosen_she
sekodeng dulu!


Posts : 5
Join date : 2008-02-19
Age : 36
Location : subang

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Tue Feb 19, 2008 7:11 pm

lol!
Back to top Go down
View user profile
candlesmania
ahli malu kucen


Posts : 12
Join date : 2008-11-10

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Mon Nov 10, 2008 4:29 pm

salam semua..nama saya najiha.tinggal kat bandar baru bangi kat selangor..
berniaga online separuh masa menjual brooch dan membuat lilin wangi,aksesori lain coming soon.. Very Happy
selamat berkenalan semua,kalau ada salah dan silap sila beri tunjuk ajar ye..tq..
Back to top Go down
View user profile
polaris
ahli beghehh!
ahli beghehh!


Posts : 61
Join date : 2008-11-12
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Fri Nov 14, 2008 11:56 pm

Assalamualaikum semua....macam yana, kak mas pun takder yg jemput masuk sini.. Laughing tapi buat muka tak malu jer....heheee...

kak mas dok kat area pj...dekat ngan ikea sumer tu...best kat sini coz dapat tengok free show bunga api bila tiba any festival cheers.

Meniaga online baru jer~ baru nak kembangkan langkah, sebelum ni aktif buat offline business jer. Barang2 yg kak mas jual :~
* cadar kawin / cadar tak kawin pun ader
* blouse
* barangan RORINE
* susu kolustrum IgG-Plus yg terbukti berkesan utk penyakit
* barangan Vantage ~ sapa nak byr skit2 pun leh..tapi abis bayar baru
dpt barang

Salam perkenalan untuk sumer... afro Salah SIlap tolong ler tegur2...
Back to top Go down
View user profile http://www.lovingtouch.portalniaga.com
ummicare2u
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 3
Join date : 2009-12-29

PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Tue Dec 29, 2009 4:22 pm

yg best...kat putrajaya....
macam2 la...pemadangannya...kemudahannya...yg tak best lak...trafik jam la...(biasenye time balik o g keje)hehehehehe...

jom tgok promosi kat kedai saya
http://ummicare2u.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor   Today at 8:06 pm

Back to top Go down
 
geng metropolitan ~ kuala lumpur & selangor
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Miss Tourism Metropolitan International 2016 in Cambodia
» POLICE have finally admitted Madeleine McCann was abducted four years ago.
» Kate has written an "emotional epilogue" for the book (tomorrow's Mirror)
» Video: How Metropolitan Police are Involved - DCI Andy Redwood - April 24 2012
» Scotland Yard ready to wind down Madeleine search/Theportugalnews

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum CtRedzuan :: LEMBUT2KAN TANGAN KAT SINI :: EheRm...! leh kenal ke.. hehe-
Jump to: