HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log in  FAQFAQ  

Share | 
 

 DOCTOR'S ONLINE ~ utarakan soalan kesihatan kpd Dr anda

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
yanies08
Guest



PostSubject: x tau pe jnis penyakit yg dihadapi..   Wed Nov 04, 2009 3:07 am

assalamualaikum...
sy berumur 20 thun n mempunyai seorg ank..
dlu sy pernah kuar msuk hospital sbb gastrik..
skrg pas due dah kurang gastrik tu..
skrg nie..sy selalu sesak nfs..
pergi check ngn dr. die ckp gastrik..
tp,skrg sy dah mkn ikut time n dah xlg mkn mende2 yg mengarut mcm dlu..
tp skrg sy akn berase sesk nfs time sedih,mrh,penat,terkejut n sejuk..
sy x tau knp..
kdg2 sy rse pning bile sesak nfs..
sampai nk pitam pon ade..
sy hrp dr dpt membantu sy...
ape punce n knp???

wassalam..
dr leh email sy kt ladiescancer121@yahoo.com
terima kasih
Back to top Go down
amelia hanani
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 1
Join date : 2010-01-22

PostSubject: Re: DOCTOR'S ONLINE ~ utarakan soalan kesihatan kpd Dr anda   Fri Jan 22, 2010 7:11 pm

Salam Dr.,

Saya berumur 30thn. sudah mempunyai seorang anak
berusia hampir 4 thn. semasa mengandung anak no 2, saya gugur pada usia
5 bulan lebih n saya terpaksa buat d & c sbb uri tak
keluar..kemudian dan sehingga ke hari ini saya try to conceive baby
tapi belum lekat lagi. period saya teratur setiap bulan.dan dah hampir
4 bulan lebih saya buat ujian darah di klinik putrajaya tp blm dapat
jawapan lagi., saya tak tahu nak buat apa lagi..hope Doktor boleh
advise saya.

terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
nadia83
Guest



PostSubject: tanda2 kanser serviks   Tue Apr 27, 2010 5:28 pm

Assalamualaikum..
Saya telah berkahwin dan pernah gugur 4 kali. Kali pertama kandungan nk masuk 2 bulan, ke2 kelahiran pramatang 6 bulan akibat jangkitan U.T.I dan baby meninggal kurang sejam selepas kelahiran. Ke3 dan ke4 masing2 berusia 2 bulan setengah tetapi kantung kosong.

Masalah saya ialah selepas saya bersama dengan suami baru2baru ini, ada darah yang keluar tapi bukan darah haid. Kemudian di waktu yang lain, tiada pendarahan sewaktu bersama tetapi saya terasa agak ngilu pada pangkal rahim dan kurang selesa. Haid saya sepatutnya juga telah datang tetapi dah lewat 2 minggu masih belum datang.

Soalan saya, adakah saya mengalami simptom barah pangkal rahim? Harap Dktr dapat jawab soalan saya.
Back to top Go down
vasanthan
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 2
Join date : 2010-06-05

PostSubject: Re: DOCTOR'S ONLINE ~ utarakan soalan kesihatan kpd Dr anda   Sat Jun 05, 2010 10:50 pm

slmat malam .
i nak tanya soalan peribadi pasal SEX !
boleh dapat doctor's emel ADDRESS ?
tolong kirim ke japan5745@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
vasanthan
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 2
Join date : 2010-06-05

PostSubject: Re: DOCTOR'S ONLINE ~ utarakan soalan kesihatan kpd Dr anda   Sun Jun 13, 2010 9:06 am

doktor i Vasanthan , ada masalah dengan ZAKAR saya ............ saya rasa I patut meningkatkan SIZE NYA . Pasangan saya tak SELESA dengan saya . kata dia , dia tak PUAS dengan hubungan SEK'S dengan saya . jadi saya harap DoKTOR faham perasaan saya , dan akan memberi cadangan seterusnya untuk Meningkatkan SIZE ZAKAR saya .. TERIMA KASIH ..........!
Back to top Go down
View user profile
aini
Guest



PostSubject: pening-pening   Wed Oct 06, 2010 1:23 pm

salam dr. di sini saya ingin mengutarakan masalah saya. semenjak 2 menjak ni.. saya selalu mengalami masalah sakit kepala, pening kepala dan seumpamanya lah.. dah berhari-hari..rasenya skang dah lebih seminggu.. saya cuma makan ubat APO-DIMENHYDRINATE dan PONSTAN je tuk mengurangkan rase sakit tu.. dan period saya jugak lambat bulan ni.. bulan lepas dtg pd 29 aribulan.. bulan ni sampai skang, 6 aribulan tetap xdtg2 lagi.. biase kalu lambat pun satu hari ato dua hari je. bukan mengandung ye doc sebab saya ni bujang lagi, saya sendiri xtau ape punca penyakit saya.. malah najis saya juga bewarna hijau.. saya memang nak p klinik tp sebenarnya saya ade msalah iaitu takut nak jumpa doc, sebelum ni pun kalu sakit biase sy makan ubat je.. kali ni saya makan ubat pun kesan tetap sama dan semalm badan saya dah xdapt nak terima ubat yang saya telan lagi.. untuk pengetahuan doctor, saya xde mengalami masalah loya2 ape sume tu..cume pening,sakit kepala teramat sgt2.. diharap doc dapt membantu saya.. tq
Back to top Go down
raudhah
saya budak baru
saya budak baru


Posts : 1
Join date : 2011-02-22

PostSubject: Re: DOCTOR'S ONLINE ~ utarakan soalan kesihatan kpd Dr anda   Tue Feb 22, 2011 5:27 pm

SALAM SEMUA...
ADA SESAPA ONLINE TAK???
Back to top Go down
View user profile
insani
Guest



PostSubject: lewatkan kedatangan haid   Sat Feb 26, 2011 4:37 pm

salam. dr, sy akan g umrah dlm 6 mac ni. jangkaan haid sy dlm sekitar 4 mac. jadi sy nk mntak ubt utk lambatkan period. sy ade bertanyakan doktor2. ada dua pndpt berbeza. OCP n marvelon. yg mana satu lbih baik ? n adakah ubt2 itu akn menyebabkan period sy tidak teratur dlm jangka masa yang lama ? satu lagi soalan, adakah minuman berkarbonat boleh membantu untuk mengeringkan darah ? trima kasih.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: DOCTOR'S ONLINE ~ utarakan soalan kesihatan kpd Dr anda   Today at 8:06 pm

Back to top Go down
 
DOCTOR'S ONLINE ~ utarakan soalan kesihatan kpd Dr anda
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Doctor commits crime because mess of his own creation threatens his quality of life
» doctor struck off
» Watch The Last of the Unjust Documentary Online Free and Full Movie HD, DVDRip or Blu-ray 720p December 2013
» Watch Khumba 3D Online Free and Full Movie HD, DVDRip or Blu-ray 720p December 2013
» Watch Commitment Online Free and Full Movie HD, DVDRip or Blu-ray 720p December 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum CtRedzuan :: LEMBUT2KAN TANGAN KAT SINI :: DOCTOR'S ONLINE [terkini 2009]-
Jump to: